torsdag 1 mars 2012

Moccarutor



Mina favoriter bland mjuka kakor är moccarutor, fast mest gillar jag de där kanterna som man skär bort och käkar direkt vid köksbänken. Observera att det finns två skolor när det gäller dessa kakor, även kallade kärleksmums. Vissa tycker att botten ska vara kletig men det är fel... Brownies ska vara kletiga och härliga, moccarutor ska vara lätta och luftiga med en smarrig glasyr. Så är det!

När jag började blogga lovade jag mig själv att inte var en sån där irriterande supermänniska som bara bloggar om de fantastiska sakerna som jag lagar och bakar så idag bjuder jag gladeligen på att mina kakor inte blev helt enligt plan. Inte alls så höga och fina som de kan bli (kanske vispade jag för mycket....eller för lite....). Men goda är de iallafall.

3 kommentarer:

  1. Skönt att se att även solen har fläckar ;).
    Fast ärligt talat så: i min bok så ser de där mocca-rutorna helt perfekta ut!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Å hå hå, mockarutor, sååå gott!

    SvaraRadera
  3. Håller med Jenny, ser inte ett spår av misslyckande. Och huvudsaken är ju att de är goda.
    Älskar mocca-rutor!!

    SvaraRadera